Nieuws

View this post on Instagram

Even een korte impressie van het 3e wedstrijd weekend alweer😍 Ondanks de regen aan het begin van de zaterdag ging het supergoed! We zijn met meer bekers dan ooit te voren naar huis gegaan, met een 1e plek op de time trial voor het #meidenteam en een prijs voor algemeen 2e plek, ook voor het #meidenteam 💪🏼🥇 Ook het #jongensteam mag super trots zijn op de prestaties die ze vandaag geleverd hebben😊 met hun nieuwe technieken hebben ze veel verbeterd🎉 8e plek op de time trial💪🏼💪🏼 echte toppers! #youngsolarchallenge #youngsolarchallenge2019 #jongensteam #bouwteam #meidenteam #verbeterteam #water #solar

A post shared by Emelwerda Young Solar Team (@solar_emelwerda) on

View this post on Instagram

Wat een geweldige wedstrijddag in Akkrum😍 We hebben het super gedaan met de Endurance, mede door onze tophardlopers💪🏻, en op de sprint hadden we 1e en 3e plek🏆 🎉 We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd!☀️😊 #jongensteam #team64 #meidenteam #team43 #youngsolarchallenge #akkrum

A post shared by Emelwerda Young Solar Team (@solar_emelwerda) on

Het einde?!

23-06-2019 om 21:14
Door Emelwerda Solar

Afgelopen weekend hebben wij deelgenomen aan het laatste wedstrijdweekend van dit seizoen van de Young Solar Challenge. De teams hebben naar hun zeggen een geweldige tijd gehad. Team 1 heeft dit weekend de 11 plaats behaald op de Endurance en ze zijn 1e geworden op de Matchrace. Team 2 is . . .

De laatste keer alweer!

21-06-2019 om 8:12
Door Emelwerda Solar

Dit weekend gaan we al weer ons laatste wedstrijdweekend varen, dit keer in Purmerend! De teams zijn erg enthousiast en ze gaan alles op alles zetten om ook dit weekend weer mooie resultaten te behalen. Zoals u zelf heeft kunnen lezen is er dus al weer veel gebeurd in deze . . .

De regen hield ons niet tegen!

16-06-2019 om 17:01
Door Emelwerda Solar

Afgelopen weekend hebben wij deelgenomen aan alweer de 3e wedstrijd van de Young Solar Challenge! Helaas zat het weer dit wekkend niet mee, maar dit hield onze teams niet tegen. Team 1 heeft dit weekend de 1e plaats behaald op de Time Trial en ze hebben de 7e plek behaald . . .

We gaan er weer voor!

13-06-2019 om 19:53
Door Emelwerda Solar

Het is al weer zo ver! We gaan aankomende zaterdag beginnen aan onze 3e wedstrijd! Deze keer in het mooie Heusden. Vorig weekend hadden beide teams natuurlijk al prachtige resultaten, toch gaan ze voor het uiterste en willen ze nog betere resultaten behalen! De teams zijn al druk bezig met . . .

We zijn lekker bezig!

10-06-2019 om 20:12
Door Emelwerda Solar

Na twee mooie wedstrijden te hebben gevaren zijn wij aankomende zaterdag weer toe aan de 3e wedstrijd! Beide teams zijn weer bezig met voorbereiden en testvaren. Team 1 heeft de vorige wedstrijd voor de tweede keer de 1e plek behaald op de Sprint. Zij hebben dit natuurlijk gevierd, maar ze . . .

Weer een prachtige wedstrijd!

02-06-2019 om 16:31
Door Emelwerda Solar

Afgelopen weekend hebben wij deelgenomen aan alweer de tweede wedstrijd van de Young Solar Challenge! Ook dit weekend hebben de teams het weer heel erg leuk en gezellig gehad en hebben ze weer een prachtige wedstrijd gevaren! Team 1 heeft de 14e plaats behaald op de Endurance en ze hebben . . .

Al weer aan het voorbereiden!

27-05-2019 om 10:24
Door Emelwerda Solar

De tijd gaat snel! Aankomen weekend is het namelijk al weer tijd voor de 2e Young Solar wedstrijd! Beide teams zijn dan ook al weer hard aan het voorbereiden. Team 1 heeft het natuurlijk de vorige wedstrijd erg goed gedaan, maar zijn vinden zelf nog niet goed genoeg! Ze zijn . . .

Weer nieuwe contacten?

20-05-2019 om 10:42
Door Emelwerda Solar

De eerste wedstrijd is al weer voorbij en beide teams hebben, zoals u heeft kunnen lezen in onze vorige post, goede resultaten behaald. Toch valt er altijd nog veel te verbeteren en daar zijn de teams dan ook mee bezig. Ook zijn de teams nog altijd opzoek naar nieuwe contacten . . .

Wat een ervaring!

12-05-2019 om 11:36
Door Emelwerda Solar

Dit weekend hebben wij deelgenomen aan de eerste wedstrijd van de Young Solar Challenge van dit jaar! Beide teams hebben het heel erg naar hun zin gehad en we hebben veel geleerd. We weten nu van alles over onze boten en hoe we deze kunnen gaan verbeteren. Team 1 heeft . . .

Het is bijna zover!

08-05-2019 om 20:30
Door Emelwerda Solar

De vakantie is al weer voorbij en de eerste wedstrijd is al bijna zover! Beide teams zijn erg opgeschoten. We hebben in de vakantie dus hard door gewerkt en hebben ook resultaten geboekt. Team 1 is ondertussen klaar met hun boot en heeft meerdere keren testgevaren. Ze zijn bezig om . . .

Wij blijven lekker doorwerken!

21-04-2019 om 11:36
Door Emelwerda Solar

Zoals jullie natuurlijk weten is de vakantie begonnen en we komen dus steeds dichterbij de eerste wedstrijd! Ook wij gaan natuurlijk genieten van de vakantie en het mooie weer door middel van het testvaren met onze boten! De boot van team 1 is zo goed als klaar en zij zijn . . .

Het begint er op te lijken!

08-04-2019 om 18:10
Door Emelwerda Solar

We zijn weer een erg stuk opgeschoten! Team 1 heeft hun boot laten verven en is nu bezig met het inbouwen van het elektrische systeem. Team 2 is ondertussen klaar met lamineren en heeft de boot naar VDL Bus gebracht om hem daar te laten verven. Team 2 is ondertussen . . .

Op televisie en radio?!

31-03-2019 om 18:45
Door Emelwerda Solar

Onlangs heeft Omroep Flevoland contact met ons opgenomen voor een interview. Ons mediateam heeft zo snel mogelijk een afspraak gemaakt en zo gezegd zo gedaan! We zijn afgelopen vrijdag op televisie en op de radio geweest. In het interview vertellen Redmer Keizer, Matthijs Honcoop en Lukas Stallinga over het Young . . .

Wat een voortgang!

23-03-2019 om 20:52
Door Emelwerda Solar

Sinds onze laatste post is er een hoop veranderd! Er is een hoop vooruitgang geboekt. Beide teams zijn al een heel eind met hun boot en het bouwen aan de boten komt aan z’n eind. Ook zit onze tweede Junior Class er al weer op en zijn we begonnen met . . .

Hoe gaat het nu?

03-03-2019 om 15:33
Door Emelwerda Solar

Het is al weer even geleden na onze laatste blogpost. Ondertussen zijn we natuurlijk al weer een stuk verder gekomen. Beide teams hebben hun eerste sponsoren al binnen en de boten staan op het punt om geverfd te worden. Ook hebben we onze eerste Junior Class al achter de rug. . . .

We zijn weer begonnen!

01-02-2019 om 9:56
Door Emelwerda Solar

Beide teams hebben de afgelopen drie weken al keihard gewerkt. Ondanks de toetsweek staat met een vliegende start het begin van onze nieuwe wedstrijdboot al klaar en is er al weer hard gebrainstormd over verbeteringen van de boot van vorig jaar. We zijn ontzettend druk met alles wat nodig is . . .